人生有一條非走不可的路

青春不見了,痘痘仍在撫平成人痘痘

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????, ????????????, ????????, ????????????????????????

????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????B3????C?????????

??????????

1.?????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????

??????(???????????????????)????????????????????????????????????1-2???????????????????

3.??????

????????”???????”????????”???????”??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

4.??????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????SpF30???????????????????????????????

5????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????? ?????????????????? ??????????????????????

6.?????????????

??????????????????????????????=?????=?????=?……?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????……?????????????????????

?????

????????????

????SOS??????????

????4??????????????????

?????????????????????

???????????????8???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

人生有一條非走不可的路